top of page

Lieve gast,

Welkom in mijn Landhuis!  Graag wil ik mijn klein stukje paradijs met je delen. Door mijn “Schotse roots” is gastvrijheid in een ongedwongen sfeer mijn manier om de gast het gevoel van thuis zijn te geven. Ultieme verwennerij is waar ik voor sta; je wordt volledig in de watten gelegd. Als de gast terugkijkt op een unieke en bijzondere ervaring, is mijn missie geslaagd.

Logan Landing  ligt in de Eerste Bathpolder. In 1856 werden de zgn. `Engelse polders'  aangelegd door "The Netherlands Land Enclosure Company" . Het toenmalige Engelse landhuis, dat als hoofdgebouw fungeerde, hebben mijn man en ik in 2011 steen voor steen opnieuw opgebouwd. Dit  bijzondere plekje wil ik openstellen, zodat ook anderen ervan kunnen genieten. De karakteristieke  ruime woning biedt volop ruimte voor te slapen. Logan-Landing is omringd door rust en natuur, verborgen tussen de eeuwenoude bomen en weg van alle drukte en hectiek. Het perceel ter grootte van circa 1,7 hectare met een fraaie tuin ligt op het smalste stukje land van Nederland; tussen de Ooster- en Westerschelde in. Aan het einde van een 250 meter eigen weg, vrij van verkeer, ontvang ik je met een warm welkom.

Logan landing is stijlvol ingericht met gastenkamers met privé badkamer. Geniet van een overheerlijk ontbijt met vooral een gevarieerd aanbod aan smaakvolle streekproducten in de Breakfast Room.

Na een stevige wandeling of fietstocht staat er een drankje klaar bij de openhaard. Naar wens zijn er lekkere  ‘home-made’ hapjes te verkrijgen in de lounge met een eigen Honesty Bar. En als je van de groene oase wilt genieten, zijn er ook mogelijkheden voor een Oesters of Fruit de Mer.

Laat me vooral je wensen vooraf weten, zodat ik voor een heerlijk verblijf kan zorgen.

Mijn missie: allow me to spoil you!

 

Liefs

 Michelle

 

Dreams come true:

Een recentelijk & bijzondere ontmoeting met Angele van  Seters van AanHuisje.com heeft er voor gezorgd dat ik  mijn droom niet langer uitstel, maar nu ga realiseren! Mijn dank aan Angele is groot.

bottom of page